Nu știi ce să mai gătești? Soluția este să folosești un meniu săptămânal, planificat din timp scrie G4Food.
Mai jos aveți meniul pe care vi-l propunem pentru săptămâna 23-29 iunie.

Lista de cumpărături
- Fructe de sezon: căpșuni, cireșe, caise, pepene galben sau verde
- Fructe de import: mango, banane
- Fructe uscate: nuci, alune, migdale, fistic, stafide, semințe, curmale, smochine.
- Legume proaspete: salată verde, castraveți, mărar, pătrunjel, roșii, avocado, ceapă, ceapă verde, morcovi, rădăcină de țelină, păstârnac, ardei, ridichi, dovlecei, anghinare, vinete, sparanghel, broccoli, castraveți, conopidă, fenicul, mazăre, fasole verde, sfeclă, andive.
- Cartofi, cartofi dulci
- Legume conservate: bulion roșii, năut
- Ulei de măsline extravirgin și ulei de floarea soarelui
- Carne de pui, curcan, porc
- Somon afumat, surimi
- Lapte, lapte vegetal, iaurt grecesc, brânză, unt, parmezan
- Pâine toast, fulgi de ovăz, semințe chia
- Paste, orez
- Ouă
- Măsline
- Condimente, sare, piper.