Roșiile cherry și ciupercile se coc împreună cu brânza de capră pentru a forma baza sosului.
Ingrediente:
- o jumătate de kg de roșii cherry
- 220 g de ciuperci champignon, tăiate în patru
- 2 cepe feliate
- 3 linguri de ulei de măsline extravirgin
- 1 ½ linguri de salvie proaspătă tocată mărunt
- ½ linguriță sare
- ½ linguriță piper măcinat
- 220 g brânză de capră
- 220 g de paste
- 2 căni de apă clocotită
- 2 linguri de pastă de tomate
- 2 căței de usturoi, tocați mărunt
Mod de preparare:
- Preîncălziți cuptorul la 200°C.
- Se amestecă roșiile, ciupercile, ceapa, uleiul, salvia, sarea și piperul într-un vas de copt. Puneți brânza de capră în centru și coaceți până când roșiile sunt sparte și bolborosesc, aproximativ 30 de minute.
- Se adaugă pastele în vasul de copt. Bateți apa clocotită, pasta de tomate și usturoiul împreună într-o cană de măsurat și turnați-o peste paste, amestecând pentru a combina. Acoperiți cu grijă cu folie și coaceți până când pastele sunt moi, aproximativ 18 minute. Se scot din cuptor, se amestecă, se acoperă și se mai lasă 5 minute înainte de servire.
Sursa: EatingWell