Această pită de mic dejun este perfectă pentru oricine dorește să se bucure de un început delicios al zilei. Potrivit EatingWell, acest mic dejun ușor combină legume proaspete și brânză feta cu un amestec parfumat de condimente care îmbunătățește gustul.
Ingrediente:
- ¼ cană castravete tăiat cubulețe
- ¼ cană roșii tăiate cubulețe
- 1 lingură de brânză feta sfărâmată
- ¾ linguriță de amestec de condimente
- 1 linguriță ulei de măsline extravirgin
- 2 ouă mari
- 1 pita integrală de grâu, tăiată în două

Mod de preparare:
- Se combină ¼ cană de castravete și roșii, 1 lingură de feta și ½ linguriță de amestec de condimente într-un bol mic. Se amestecă pentru a se acoperi.
- Se încălzește 1 linguriță de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu. Se sparg 2 ouă, unul câte unul, în tigaie. Se acoperă și se prepară până când albușurile sunt pătrunse, aproximativ 2 minute. Se descoperă și se fierb până când albușurile sunt complet pătrunse și marginile sunt crocante, aproximativ 2 minute și 30 de secunde. Se presară ouăle cu restul de ¼ linguriță de amestec de condimente. Se așază fiecare în interiorul unei jumătăți de pită. Se împarte amestecul de castraveți și roșii între pite.