Close Menu

    Abonează-te la actualizări

    Obține ultimele noutăți pe email

    Cele mai populare

    Căpșuni sau zmeură: ce fruct este mai sănătos. Care sunt beneficiile lor nutriționale

    Secretele unui pește gustos și sănătos: cum îl alegi și cum îl gătești

    Roșia neagră: Cum se cultivă și cum o îngrijești până la recoltă

    Facebook X (Twitter) Instagram
    • Ziarul de Gardă
    • Despre noi
    • Publicitate
    Facebook X (Twitter) Instagram YouTube TikTok Telegram
    ZdGUST
    • Sănătate
    • Gastronomie
    • Odihnă
    • Muncă
    • Mediu
    • Stil
    • Cultură
    Susține
    ZdGUST
    Gastronomie

    Idei de cină: bol cu orez și somon, o masă ușoară și delicioasă

    09/01/20252 Mins Read35
    Sursa foto: Today
    Share
    Telegram Facebook Twitter WhatsApp Email

    Folosește orice tip de orez ai la îndemână. Adaugă orice legume ai prin casă și ajustează cantitatea de condimente după gustul tău. Oricum, aceasta este genul de rețetă care poate fi pregătită rapid, făcând cina din fiecare seară mult mai ușoară, arată today.

    Ingrediente:

    • 1 lingură de ulei de măsline
    • 1½ lingurițe pudră de usturoi
    • 1 lingură semințe de mac
    • 1½ lingurițe pudră de ceapă
    • 1 lingură semințe de susan
    • 1 linguriță sare, plus mai mult după gust
    • 1 cană maioneză
    • 4 fileuri de somon (170-225 g fiecare)
    • 4 cepe verzi, tocate
    • 2 avocado, feliate
    • 4 castraveți, tăiați cuburi
    • ½ cană morcovi rași
    • ½ cană varză roșie rasă
    • 4 căni de orez alb fiert

    Preparare:

    Încălzește uleiul într-o tigaie mare, antiaderentă, pe foc mediu-mare. Într-un bol mare, combină pudra de usturoi, semințele de mac, pudra de ceapă, semințele de susan, sarea și maioneza. Întinde jumătate din amestecul de maioneză pe fileurile de somon și gătește în tigaie timp de 6-8 minute, întorcându-le pe ambele părți.

    Între timp, adaugă cepele verzi, avocado, castravetele, morcovii, varza și orezul în restul de maioneză și amestecă pentru a le combina.

    Când somonul este gata, scoate-l din tigaie și pune-l deoparte. Adaugă amestecul de orez în tigaie și gătește timp de 2 minute. Asezonează cu sare după gust. Pentru servire, împarte orezul în patru farfurii și adaugă somonul deasupra. Servește apoi cina de orez și somon alături de legumele combinate cu maioneză.

    Sursa: G4Food.ro

    Articole asemănătoare

    RECOMANDATE 23/05/2025

    Căpșuni sau zmeură: ce fruct este mai sănătos. Care sunt beneficiile lor nutriționale

    Gastronomie 23/05/2025

    Secretele unui pește gustos și sănătos: cum îl alegi și cum îl gătești

    Muncă 23/05/2025

    Roșia neagră: Cum se cultivă și cum o îngrijești până la recoltă

    Populare în ultima lună
    Ce faci weekendul acesta? 11 evenimente care merită bifate
    23/05/2025180 Views
    Șase alimente pe care să nu le ții în frigider: unde le poți păstra fără să se altereze și să rămână proaspete
    19/05/202585 Views
    Care sunt ceaiurile care pot ajuta la scăderea tensiunii arteriale
    20/05/202577 Views
    Ce mănânci când nu ai chef să gătești. 5 idei rapide și hrănitoare
    18/05/202565 Views
    Recomandate
    RECOMANDATE 23/05/20253 Mins Read24 Views

    Căpșuni sau zmeură: ce fruct este mai sănătos. Care sunt beneficiile lor nutriționale

    Ce fructe de pădure alegem? Căpșuni sau zmeură? Ambele sunt delicioase. Ambele sunt extrem de…

    Secretele unui pește gustos și sănătos: cum îl alegi și cum îl gătești

    Roșia neagră: Cum se cultivă și cum o îngrijești până la recoltă

    Trei idei de rețete pentru prânz: sănătoase și ușor de preparat

    Stay In Touch
    • Facebook
    • Twitter
    • Instagram
    • YouTube
    • TikTok
    • Telegram

    Abonează-te la actualizări

    Dacp vrei să obții ultimele noutăți, introdu adresa de email

    Despre noi

    ZdGust este un nou proiect jurnalistic al ZdG care vine ca o recompensă după porția de investigații și materiale despre corupție, justiție și drepturile omului. ZdGust este un proiect care vorbește și despre cealaltă fațetă a vieții: sănătate, mediu, etica muncii, gastronomie, timp liber și tot ce poate face omul ca să înfrumusețeze viața sa și a comunității fără a dăuna mediului înconjurător. 
    Prin acest proiect, echipa editorială dorește să creeze un spațiu unde frumusețea vieții cotidiene este celebrată și împărtășită într-un mod accesibil și captivant.

    Facebook X (Twitter) Instagram YouTube WhatsApp TikTok Telegram
    Recomandate

    Căpșuni sau zmeură: ce fruct este mai sănătos. Care sunt beneficiile lor nutriționale

    Secretele unui pește gustos și sănătos: cum îl alegi și cum îl gătești

    Roșia neagră: Cum se cultivă și cum o îngrijești până la recoltă

    Cele mai populare

    Ce faci weekendul acesta? 11 evenimente care merită bifate

    Șase alimente pe care să nu le ții în frigider: unde le poți păstra fără să se altereze și să rămână proaspete

    Care sunt ceaiurile care pot ajuta la scăderea tensiunii arteriale

    © 2025 Un proiect Ziarul de Gardă. 
    • Home
    • RECOMANDATE
    • Ziarul de Gardă

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.