Aceste chiftele de somon sunt gustoase și ușor de făcut. Ca să fie cu adevărat ușor, poți folosi somon la conserva. Sunt delicioase pentru o cină ușoară sau chiar pentru un prânz, recomandă Allrecipes.
Ingrediente
- 1 conservă (425 g) de somon la conservă
- ½ cană pesmet condimentat
- ¼ cană ceapă tocată
- 1 ou mare
- 1 lingură ulei de măsline
Instrucțiuni
Adună toate ingredientele. Scurge lichidul din conserva de somon și păstrează-l. Pune somonul într-un bol mediu.
Adaugă pesmetul, ceapa și oul și amestecă bine pentru a se combina perfect.
Modelează amestecul în chiftele, adăugând lichidul păstrat de la somon dacă amestecul este prea uscat.
Încălzește uleiul într-o tigaie mare, la foc mediu. Adaugă chiftelele și gătește-le până devin aurii, aproximativ 3-4 minute pe fiecare parte. Scurge-le pe prosoape de hârtie.
Sursa: G4Food.ro