Close Menu

    Abonează-te la actualizări

    Obține ultimele noutăți pe email

    Cele mai populare

    Confidențialitatea în era Inteligenței Artificiale: cât de sigure sunt conversațiile noastre cu chatbot-urile?

    Moldoveanul care a alergat 5000 de kilometri în 47 de zile: „Trebuie să treci la următorul nivel, să te întreci pe tine însuți, permanent”

    Ce drepturi ai când ți s-a anulat zborul sau ți s-a pierdut bagajul

    Facebook X (Twitter) Instagram
    • Ziarul de Gardă
    • Despre noi
    • Publicitate
    Facebook X (Twitter) Instagram YouTube TikTok Telegram
    ZdGUST
    • Sănătate
    • Gastronomie
    • Odihnă
    • Muncă
    • Mediu
    • Stil
    • Cultură
    Susține
    ZdGUST
    Gastronomie

    Budincă de griș cu lapte de cocos – o prăjitură cu blat pufos și ușor

    28/01/20251 Min Read25
    Share
    Telegram Facebook Twitter WhatsApp Email

    Budinca este un deliciu pentru copii. Se prepară simplu și rapid.

    Ingrediente pentru budinca de griș

    • 5 ouă
    • 8-10 linguri zahăr
    • 5 linguri ulei de floarea soarelui
    • 100 de g de griș
    • 1 l de lapte de cocos
    • Coajă de portocală/lămâie
    • Esență de vanilie
    • Un praf de sare

    Preparare

    1. Ouăle se separă. Într-un vas curat și perfect uscat se bat albușurile cu un praf de sare până se întăresc. Apoi se adaugă treptat zahărul, 5 linguri.
    2. Separat se amestecă gălbenușurile cu uleiul. Peste albușuri, se pun treptat gălbenușurile. Se amestecă folosind o spatulă, cu mișcări largi, de jos în sus, pentru a nu pierde aerul din compoziție.
    3. Apoi punem treptat grișul și aromele. Totul trebuie foarte bine omogenizat.
    4. Preîncălzim cuptorul la 170-180 de grade C. Turnăm aluatul într-o tavă unsă cu unt și tapetată cu făină. Apoi punem în cuptor pentru jumătate de oră.
    5. Când tava cu budincă e gata, se scoate și se lasă la răcit.
    6. Între timp, încălzim laptele de cocos, adăugăm restul de zahăr și esența de vanilie. Se toarnă peste budincă, să fie bine îmbibată în lichid. Se lasă la răcit, apoi se taie și se servește.

    Sursa: G4Food.ro

    Articole asemănătoare

    Muncă 14/06/2025

    Confidențialitatea în era Inteligenței Artificiale: cât de sigure sunt conversațiile noastre cu chatbot-urile?

    Muncă 14/06/2025

    Moldoveanul care a alergat 5000 de kilometri în 47 de zile: „Trebuie să treci la următorul nivel, să te întreci pe tine însuți, permanent”

    Odihnă 14/06/2025

    Ce drepturi ai când ți s-a anulat zborul sau ți s-a pierdut bagajul

    Populare în ultima lună
    Cum ieși legal din țară cu un copil minor: sfaturi pentru părinți
    10/06/20251.059 Views
    Impozitul pe bunurile imobiliare: până când trebuie achitat și cine este scutit de plată
    12/06/2025736 Views
    FLYONE dă startul verii cu un nou zbor direct spre Alicante, Spania!
    09/06/2025213 Views
    Meningococul: ce trebuie să știi despre această infecție. Cum recunoști simptomele și ce poți face
    04/06/2025161 Views
    Recomandate
    Muncă 14/06/20254 Mins Read35 Views

    Confidențialitatea în era Inteligenței Artificiale: cât de sigure sunt conversațiile noastre cu chatbot-urile?

    Într-o perioadă în care interacțiunea cu inteligența artificială devine tot mai comună, apare inevitabil o…

    Moldoveanul care a alergat 5000 de kilometri în 47 de zile: „Trebuie să treci la următorul nivel, să te întreci pe tine însuți, permanent”

    Ce drepturi ai când ți s-a anulat zborul sau ți s-a pierdut bagajul

    Mic dejun bogat în probiotice, pentru o digestie sănătoasă

    Stay In Touch
    • Facebook
    • Twitter
    • Instagram
    • YouTube
    • TikTok
    • Telegram

    Abonează-te la actualizări

    Dacp vrei să obții ultimele noutăți, introdu adresa de email

    Despre noi

    ZdGust este un nou proiect jurnalistic al ZdG care vine ca o recompensă după porția de investigații și materiale despre corupție, justiție și drepturile omului. ZdGust este un proiect care vorbește și despre cealaltă fațetă a vieții: sănătate, mediu, etica muncii, gastronomie, timp liber și tot ce poate face omul ca să înfrumusețeze viața sa și a comunității fără a dăuna mediului înconjurător. 
    Prin acest proiect, echipa editorială dorește să creeze un spațiu unde frumusețea vieții cotidiene este celebrată și împărtășită într-un mod accesibil și captivant.

    Facebook X (Twitter) Instagram YouTube WhatsApp TikTok Telegram
    Recomandate

    Confidențialitatea în era Inteligenței Artificiale: cât de sigure sunt conversațiile noastre cu chatbot-urile?

    Moldoveanul care a alergat 5000 de kilometri în 47 de zile: „Trebuie să treci la următorul nivel, să te întreci pe tine însuți, permanent”

    Ce drepturi ai când ți s-a anulat zborul sau ți s-a pierdut bagajul

    Cele mai populare

    Cum ieși legal din țară cu un copil minor: sfaturi pentru părinți

    Impozitul pe bunurile imobiliare: până când trebuie achitat și cine este scutit de plată

    FLYONE dă startul verii cu un nou zbor direct spre Alicante, Spania!

    © 2025 Un proiect Ziarul de Gardă. 
    • Home
    • RECOMANDATE
    • Ziarul de Gardă

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.