Când nu știi ce să gătești și cum ți-ai putea face viața mai ușoară ca să nu stai în fiecare zi în bucătărie, G4Food îți propune un meniu pentru întreaga săptămână.
Mai jos aveți meniul pe care vi-l propunem pentru săptămâna 29 septembrie – 5 octombrie.

Ne putem bucura de un meniu variat cu multe legume, fructe, paste, carne și pește. Dacă simțiți nevoia unei gustări pe parcursul zilei, există opțiuni sănătoase precum o mână de nuci, alune, migdale sau fistic, câteva măsline, bastonașe de morcov cu puțin hummus, o bucățică de brânză. Dacă ne vom adapta mai mult stilul de alimentație către dieta mediteraneeană vom constata o îmbunătățire și a energiei și sănătății personale.
Lista de cumpărături pentru meniul întregii săptămâni
- Fructe de sezon: struguri, prune, smochine, mere, pere, gutui
- Fructe de import
- Fructe uscate: nuci, alune, migdale, fistic, stafide, semințe, curmale, smochine.
- Legume proaspete: salată verde, castraveți, mărar, pătrunjel, roșii, avocado, ceapă, ceapă verde, morcovi, rădăcină de țelină, păstârnac, ardei, ridichi, dovlecei, dovleac, ciuperci, vinete, sparanghel, broccoli, castraveți, conopidă, fenicul, mazăre, fasole verde, porumb, busuioc, rucola, valeriană.
- Cartofi, cartofi dulci
- Legume conservate: bulion, suc de roșii, năut
- Ton în conservă, doradă
- Ulei de măsline extravirgin și ulei de floarea soarelui
- Carne de pui
- Lapte, lapte vegetal, iaurt grecesc, brânză, unt, parmezan, mozzarella
- Pâine toast, fulgi de ovăz
- Paste, orez
- Ouă
- Măsline
- Condimente, sare, piper.
