Un meniu echilibrat poate face diferența. În săptămâna 15–21 septembrie, G4Food propune o alimentație variată, inspirată din dieta mediteraneeană. Veți găsi în meniu legume, fructe, pește, carne și gustări sănătoase. Mesele sunt ușor de pregătit, gustoase și bune pentru sănătatea voastră.
Mai jos aveți meniul pe care vi-l propunem pentru săptămâna 15-21 septembrie.
Lista de cumpărături pentru meniul întregii săptămâni
- Fructe de sezon: caise, piersici, pepene verde, galben, struguri, prune, smochine
- Fructe de import
- Fructe uscate: nuci, alune, migdale, fistic, stafide, semințe, curmale, smochine.
- Legume proaspete: salată verde, castraveți, mărar, pătrunjel, roșii, avocado, ceapă, ceapă verde, morcovi, rădăcină de țelină, păstârnac, ardei, ridichi, dovlecei, vinete, sparanghel, broccoli, castraveți, conopidă, fenicul, mazăre, fasole verde, porumb, busuioc, rucola, valeriană.
- Cartofi
- Legume conservate: bulion, suc de roșii, năut, linte
- Ton în conservă, somon afumat, merluciu
- Ulei de măsline extravirgin și ulei de floarea soarelui
- Carne de pui, vită, curcan
- Lapte, lapte vegetal, iaurt grecesc, brânză, unt, parmezan, cottage
- Pâine toast, fulgi de ovăz
- Paste, orez
- Ouă
- Măsline
- Condimente, sare, piper.

