Close Menu

    Abonează-te la actualizări

    Obține ultimele noutăți pe email

    Cele mai populare

    Brownie pudding, desertul de ciocolată care se face ușor și este perfect pentru sărbători

    Cum să depozitezi legumele pentru a le menține proaspete cât mai mult timp

    Ce să mănânci, dacă încerci să previi căderea părului

    Facebook X (Twitter) Instagram
    • Ziarul de Gardă
    • Despre noi
    • Publicitate
    Facebook X (Twitter) Instagram YouTube TikTok Telegram
    ZdGUST
    • Sănătate
    • Gastronomie
    • Odihnă
    • Muncă
    • Mediu
    • Stil
    • Cultură
    Susține
    ZdGUST
    Gastronomie

    Sandwich cu pesto pentru micul dejun

    04/02/20252 Mins Read25
    Sursa foto: EatingWell
    Share
    Telegram Facebook Twitter WhatsApp Email

    Acest sandwich cu pesto și legume, de un verde vibrant este modul perfect de a vă începe ziua, potrivit EatingWell. Acest mic dejun de 10 minute conține germeni de legume, iar în caz că nu aveți, puteți tăia mărunt frunze de salată. Brioșa din grâu integral este prăjită și acoperită cu pesto de busuioc, cu ierburi și felii de avocado cremoase și sănătoase. 

    Ingrediente

    • 1 lingură ulei de măsline extravirgin
    • 1 ou mare
    • 2 linguri pesto de busuioc
    • 1 brioșă englezească din grâu integral, împărțită și prăjită
    • avocado feliat (aproximativ 6 felii)
    • fire de germeni de legume
    • 1 linguriță suc de lămâie
    • 1/8 linguriță sare
    • 1/8 linguriță piper roșu zdrobit

    Mod de preparare:

    1. Se încălzește uleiul într-o tigaie mică antiaderentă la foc mediu, aproximativ 1 minut. Se sparge cu grijă oul în tigaie, se gătește până când albușul este complet pătruns și se formează margini crocante, între 3 și 5 minute.
    2. Între timp, se întinde 1 lingură de pesto pe fiecare jumătate de brioșă. Se așază feliile de avocado deasupra unei jumătăți de brioșă.
    3. Într-un bol mic, se amestecă germenii de verdețuri, sucul de lămâie, sarea și piperul roșu zdrobit. Se așază oul peste avocado. Se acoperă cu amestec.
    4. Se acoperă cu jumătatea de brioșă rămasă, cu partea cu pesto în jos.
    Sursa foto: EatingWell

    Articole asemănătoare

    Gastronomie 26/12/2025

    Brownie pudding, desertul de ciocolată care se face ușor și este perfect pentru sărbători

    Gastronomie 25/12/2025

    Cum să depozitezi legumele pentru a le menține proaspete cât mai mult timp

    RECOMANDATE 25/12/2025

    Ce să mănânci, dacă încerci să previi căderea părului

    Populare în ultima lună
    Din Chișinău – în vitrinele Prada și Burberry: povestea genților de lux „Made in Moldova”
    17/12/2025154 Views
    Gabriel Nebunu și-a primit medalia „Meritul Civic” de la Maia Sandu: „A fost o zi pe care o voi purta mereu în suflet”
    23/12/2025103 Views
    Emilian Crețu, medaliat de la Maia Sandu: „Mă motivează să continui să fac bine pentru oamenii și locurile de acasă”
    23/12/202595 Views
    Doliu în cultura națională: a încetat din viață pianistul Iurie Mahovici
    24/12/202579 Views
    Recomandate
    Gastronomie 26/12/20253 Mins Read13 Views

    Brownie pudding, desertul de ciocolată care se face ușor și este perfect pentru sărbători

    Brownie pudding este un desert potrivit pentru sărbătorile sau serile reci de iarnă, mai ales dacă…

    Cum să depozitezi legumele pentru a le menține proaspete cât mai mult timp

    Ce să mănânci, dacă încerci să previi căderea părului

    Viitorul banilor cash: cât numerar se mai folosește astăzi în Europa?

    Stay In Touch
    • Facebook
    • Twitter
    • Instagram
    • YouTube
    • TikTok
    • Telegram

    Abonează-te la actualizări

    Dacp vrei să obții ultimele noutăți, introdu adresa de email

    Despre noi

    ZdGust este un nou proiect jurnalistic al ZdG care vine ca o recompensă după porția de investigații și materiale despre corupție, justiție și drepturile omului. ZdGust este un proiect care vorbește și despre cealaltă fațetă a vieții: sănătate, mediu, etica muncii, gastronomie, timp liber și tot ce poate face omul ca să înfrumusețeze viața sa și a comunității fără a dăuna mediului înconjurător. 
    Prin acest proiect, echipa editorială dorește să creeze un spațiu unde frumusețea vieții cotidiene este celebrată și împărtășită într-un mod accesibil și captivant.

    Facebook X (Twitter) Instagram YouTube WhatsApp TikTok Telegram
    Recomandate

    Brownie pudding, desertul de ciocolată care se face ușor și este perfect pentru sărbători

    Cum să depozitezi legumele pentru a le menține proaspete cât mai mult timp

    Ce să mănânci, dacă încerci să previi căderea părului

    Cele mai populare

    Din Chișinău – în vitrinele Prada și Burberry: povestea genților de lux „Made in Moldova”

    Gabriel Nebunu și-a primit medalia „Meritul Civic” de la Maia Sandu: „A fost o zi pe care o voi purta mereu în suflet”

    Emilian Crețu, medaliat de la Maia Sandu: „Mă motivează să continui să fac bine pentru oamenii și locurile de acasă”

    © 2025 Un proiect Ziarul de Gardă. 
    • Home
    • RECOMANDATE
    • Ziarul de Gardă

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.