Close Menu

    Abonează-te la actualizări

    Obține ultimele noutăți pe email

    Cele mai populare

    Confidențialitatea în era Inteligenței Artificiale: cât de sigure sunt conversațiile noastre cu chatbot-urile?

    Moldoveanul care a alergat 5000 de kilometri în 47 de zile: „Trebuie să treci la următorul nivel, să te întreci pe tine însuți, permanent”

    Ce drepturi ai când ți s-a anulat zborul sau ți s-a pierdut bagajul

    Facebook X (Twitter) Instagram
    • Ziarul de Gardă
    • Despre noi
    • Publicitate
    Facebook X (Twitter) Instagram YouTube TikTok Telegram
    ZdGUST
    • Sănătate
    • Gastronomie
    • Odihnă
    • Muncă
    • Mediu
    • Stil
    • Cultură
    Susține
    ZdGUST
    Gastronomie

    Rețetă pentru prânz: somon la cuptor cu sparanghel, unt și lămâie, un deliciu aromatizat cu mărar

    06/01/20251 Min Read33
    Share
    Telegram Facebook Twitter WhatsApp Email

    Somonul este unul dintre tipurile de pește cel mai recomandat, în special datorită conținutului său de acizi grași Omega-3. Pe lângă faptul că e ușor de digerat, somonul este și foarte versatil, putând fi preparat într-o mulțime de rețete. Iată o rețetă ușoară de somon la cuptor, pentru o cină sănătoasă.

    Avem nevoie de:

    • ½ legătură de sparanghel
    • 400 g file de somon
    • Sare și piper după gust
    • 5-6 fire de mărar tăiat mărunt
    • Coaja de la o jumătate de lămâie, tăiată felii subțiri
    • 2-3 căței de usturoi tocați
    • 15-20 de grame de unt

    Cum procedăm:

    Pentru a prepara rețeta de somon la cuptor, așezăm întâi o folie de aluminiu sau hârtie de copt (dacă vrem să evităm aluminiul în bucătărie) într-o tavă de copt. Punem întâi sparanghelul în tavă, apoi bucata de somon, după care condimentăm cu sare și piper după gust. Ornăm somonul cu mărarul tocat, apoi adăugăm feliile subțiri de coajă de lămâie, usturoiul tocat mărunt și bucățelele de unt.

    Apoi învelim totul în foaia de copt și încercăm să o strângem în așa fel încât să nu se desfacă. Dăm totul la cuptorul preîncălzit la 190 de grade Celsius, pentru 20 de minute.

    Sursa: G4Food.ro

    Articole asemănătoare

    Muncă 14/06/2025

    Confidențialitatea în era Inteligenței Artificiale: cât de sigure sunt conversațiile noastre cu chatbot-urile?

    Muncă 14/06/2025

    Moldoveanul care a alergat 5000 de kilometri în 47 de zile: „Trebuie să treci la următorul nivel, să te întreci pe tine însuți, permanent”

    Odihnă 14/06/2025

    Ce drepturi ai când ți s-a anulat zborul sau ți s-a pierdut bagajul

    Populare în ultima lună
    Cum ieși legal din țară cu un copil minor: sfaturi pentru părinți
    10/06/20251.059 Views
    Impozitul pe bunurile imobiliare: până când trebuie achitat și cine este scutit de plată
    12/06/2025712 Views
    FLYONE dă startul verii cu un nou zbor direct spre Alicante, Spania!
    09/06/2025213 Views
    Meningococul: ce trebuie să știi despre această infecție. Cum recunoști simptomele și ce poți face
    04/06/2025161 Views
    Recomandate
    Muncă 14/06/20254 Mins Read7 Views

    Confidențialitatea în era Inteligenței Artificiale: cât de sigure sunt conversațiile noastre cu chatbot-urile?

    Într-o perioadă în care interacțiunea cu inteligența artificială devine tot mai comună, apare inevitabil o…

    Moldoveanul care a alergat 5000 de kilometri în 47 de zile: „Trebuie să treci la următorul nivel, să te întreci pe tine însuți, permanent”

    Ce drepturi ai când ți s-a anulat zborul sau ți s-a pierdut bagajul

    Mic dejun bogat în probiotice, pentru o digestie sănătoasă

    Stay In Touch
    • Facebook
    • Twitter
    • Instagram
    • YouTube
    • TikTok
    • Telegram

    Abonează-te la actualizări

    Dacp vrei să obții ultimele noutăți, introdu adresa de email

    Despre noi

    ZdGust este un nou proiect jurnalistic al ZdG care vine ca o recompensă după porția de investigații și materiale despre corupție, justiție și drepturile omului. ZdGust este un proiect care vorbește și despre cealaltă fațetă a vieții: sănătate, mediu, etica muncii, gastronomie, timp liber și tot ce poate face omul ca să înfrumusețeze viața sa și a comunității fără a dăuna mediului înconjurător. 
    Prin acest proiect, echipa editorială dorește să creeze un spațiu unde frumusețea vieții cotidiene este celebrată și împărtășită într-un mod accesibil și captivant.

    Facebook X (Twitter) Instagram YouTube WhatsApp TikTok Telegram
    Recomandate

    Confidențialitatea în era Inteligenței Artificiale: cât de sigure sunt conversațiile noastre cu chatbot-urile?

    Moldoveanul care a alergat 5000 de kilometri în 47 de zile: „Trebuie să treci la următorul nivel, să te întreci pe tine însuți, permanent”

    Ce drepturi ai când ți s-a anulat zborul sau ți s-a pierdut bagajul

    Cele mai populare

    Cum ieși legal din țară cu un copil minor: sfaturi pentru părinți

    Impozitul pe bunurile imobiliare: până când trebuie achitat și cine este scutit de plată

    FLYONE dă startul verii cu un nou zbor direct spre Alicante, Spania!

    © 2025 Un proiect Ziarul de Gardă. 
    • Home
    • RECOMANDATE
    • Ziarul de Gardă

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.