Close Menu

    Abonează-te la actualizări

    Obține ultimele noutăți pe email

    Cele mai populare

    (VIDEO) „Ești extraordinară!” Cine e Mădălina Țurcan, tânăra de 20 de ani care a fascinat juriul și a trecut mai departe la Vocea României

    (VIDEO) Cine este Ulizana Malimon, tânăra din Chișinău care l-a făcut pe Tudor Chirilă să se întoarcă în primele secunde la Vocea României

    Recomandările culturale și de divertisment – ultimul weekend din octombrie 2025

    Facebook X (Twitter) Instagram
    • Ziarul de Gardă
    • Despre noi
    • Publicitate
    Facebook X (Twitter) Instagram YouTube TikTok Telegram
    ZdGUST
    • Sănătate
    • Gastronomie
    • Odihnă
    • Muncă
    • Mediu
    • Stil
    • Cultură
    Susține
    ZdGUST
    Gastronomie

    Spanac la mic dejun: trei moduri delicioase de a-l integra în prima masă a zilei

    02/04/20252 Mins Read24
    Share
    Telegram Facebook Twitter WhatsApp Email

    Spanacul este un ingredient versatil, plin de vitamine și minerale esențiale, perfect pentru a începe ziua cu energie. Dacă vrei să adaugi acest superaliment în meniul de dimineață, G4Food îți propune trei rețete simple și delicioase.

    Omletă cu spanac și brânză feta

    Un mic dejun clasic, dar cu un plus de savoare și nutrienți.

    Ingrediente

    • 2 ouă
    • O mână de spanac proaspăt
    • 30 g brânză feta
    • 1 linguriță de ulei de măsline
    • Sare și piper, după gust

    Mod de preparare

    Încinge uleiul într-o tigaie, adaugă spanacul și gătește-l timp de 1-2 minute, până se înmoaie. Bate ouăle cu un praf de sare și piper, toarnă-le peste spanac și gătește omleta la foc mic. La final, presară brânza feta sfărâmată și servește imediat.

    2. Smoothie verde energizant

    Dacă ești mereu pe fugă, acest smoothie este soluția perfectă pentru un mic dejun rapid și sănătos.

    Ingrediente

    • 1 banană
    • O mână de spanac proaspăt
    • 200 ml lapte de migdale (sau alt lapte vegetal)
    • 1 linguriță miere
    • 1 linguriță semințe de chia

    Mod de preparare

    Pune toate ingredientele în blender și mixează până obții o consistență cremoasă. Servește-l imediat pentru un boost de energie.

    quinoa, chia, spirulina, fructe de acai, superalimente
    foto: dreamstime.com

    3. Tartine cu avocado, spanac și ou poșat

    O combinație delicioasă și nutritivă, perfectă pentru un mic dejun gourmet.

    Ingrediente

    • 1 felie de pâine integrală
    • ½ avocado
    • O mână de spanac
    • 1 ou
    • Sare, piper și fulgi de ardei iute, după gust

    Mod de preparare

    Zdrobește avocado cu o furculiță și întinde-l pe pâinea prăjită. Opărește spanacul pentru câteva secunde și așază-l peste avocado. Fierbe oul poșat și pune-l deasupra. Condimentează și savurează un mic dejun bogat în nutrienți.

    Articole asemănătoare

    Advertoriale 24/10/2025

    Recomandările culturale și de divertisment – ultimul weekend din octombrie 2025

    Cultură 24/10/2025

    (FOTO) De la București la Cahul: scriitorul Cezar Paul-Bădescu a ajuns la elevii din satul Roșu

    Mediu 24/10/2025

    Clădiri ameninţate de creşterea nivelului mării în acest secol, avertizează un studiu

    Populare în ultima lună
    De la terenul de sport și scena artistică la Parlament: promisiunile deputaților care au ajuns pentru prima dată în Parlament
    22/10/20253.918 Views
    Apă potabilă pentru locuitorii din Selemet, datorită donațiilor făcute în memoria unui tânăr din sat
    21/10/20253.436 Views
    (VIDEO) Cine este Ulizana Malimon, tânăra din Chișinău care l-a făcut pe Tudor Chirilă să se întoarcă în primele secunde la Vocea României
    24/10/2025718 Views
    (VIDEO) „Ești Picasso al notelor muzicale”. O tânără din R. Moldova a cucerit jurații de la „Vocea României”
    21/10/2025613 Views
    Recomandate
    Cultură 25/10/20252 Mins Read81 Views

    (VIDEO) „Ești extraordinară!” Cine e Mădălina Țurcan, tânăra de 20 de ani care a fascinat juriul și a trecut mai departe la Vocea României

    Mădălina și-a descoperit vocea la doar patru ani, iar de atunci pasiunea a crescut din…

    (VIDEO) Cine este Ulizana Malimon, tânăra din Chișinău care l-a făcut pe Tudor Chirilă să se întoarcă în primele secunde la Vocea României

    Recomandările culturale și de divertisment – ultimul weekend din octombrie 2025

    (FOTO) De la București la Cahul: scriitorul Cezar Paul-Bădescu a ajuns la elevii din satul Roșu

    Stay In Touch
    • Facebook
    • Twitter
    • Instagram
    • YouTube
    • TikTok
    • Telegram

    Abonează-te la actualizări

    Dacp vrei să obții ultimele noutăți, introdu adresa de email

    Despre noi

    ZdGust este un nou proiect jurnalistic al ZdG care vine ca o recompensă după porția de investigații și materiale despre corupție, justiție și drepturile omului. ZdGust este un proiect care vorbește și despre cealaltă fațetă a vieții: sănătate, mediu, etica muncii, gastronomie, timp liber și tot ce poate face omul ca să înfrumusețeze viața sa și a comunității fără a dăuna mediului înconjurător. 
    Prin acest proiect, echipa editorială dorește să creeze un spațiu unde frumusețea vieții cotidiene este celebrată și împărtășită într-un mod accesibil și captivant.

    Facebook X (Twitter) Instagram YouTube WhatsApp TikTok Telegram
    Recomandate

    Recomandările culturale și de divertisment – ultimul weekend din octombrie 2025

    (FOTO) De la București la Cahul: scriitorul Cezar Paul-Bădescu a ajuns la elevii din satul Roșu

    Clădiri ameninţate de creşterea nivelului mării în acest secol, avertizează un studiu

    Cele mai populare

    De la terenul de sport și scena artistică la Parlament: promisiunile deputaților care au ajuns pentru prima dată în Parlament

    Apă potabilă pentru locuitorii din Selemet, datorită donațiilor făcute în memoria unui tânăr din sat

    (VIDEO) Cine este Ulizana Malimon, tânăra din Chișinău care l-a făcut pe Tudor Chirilă să se întoarcă în primele secunde la Vocea României

    © 2025 Un proiect Ziarul de Gardă. 
    • Home
    • RECOMANDATE
    • Ziarul de Gardă

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.