Cum ți-ai putea face viața mai ușoară ca să nu stai în fiecare zi în bucătărie? Soluția este să-ți pregătești mâncarea pe câteva zile sau o săptămână, recomandă G4Food.
Mai jos aveți meniul propus pentru săptămâna 18-24 august.
Lista de cumpărături pentru meniul săptămânii
- Fructe de sezon: caise, piersici, pepene verde și galben
- Fructe de import
- Fructe uscate: nuci, alune, migdale, fistic, stafide, semințe, curmale, smochine.
- Legume proaspete: salată verde, castraveți, mărar, pătrunjel, roșii, avocado, ceapă, ceapă verde, morcovi, rădăcină de țelină, păstârnac, ardei, ridichi, dovlecei, vinete, sparanghel, broccoli, castraveți, conopidă, fenicul, mazăre, fasole verde, porumb, busuioc, rucola.
- Cartofi, cartofi dulci
- Legume conservate: bulion, suc de roșii, năut, linte
- Ton în conservă, somon, fructe de mare
- Ulei de măsline extravirgin și ulei de floarea soarelui
- Carne de pui, vită, porc
- Lapte, lapte vegetal, iaurt grecesc, brânză, unt, parmezan, ricotta
- Pâine toast, fulgi de ovăz
- Paste, orez
- Ouă
- Măsline
- Condimente, sare, piper.
Rețetele se găsesc pe g4food.ro.