Close Menu

    Abonează-te la actualizări

    Obține ultimele noutăți pe email

    Cele mai populare

    Când sforăitul ascunde o problemă de respirație: apneea în somn explicată de specialiști

    (VIDEO) Renato Usatîi, profesor de engleză și franceză, provocat de jurnaliști să-și demonstreze talentul lingvistic

    O femeie și-a donat o parte din ficat pentru a-și salva sora. Transplantul a fost efectuat la un spital din R. Moldova

    Facebook X (Twitter) Instagram
    • Ziarul de Gardă
    • Despre noi
    • Publicitate
    Facebook X (Twitter) Instagram YouTube TikTok Telegram
    ZdGUST
    • Sănătate
    • Gastronomie
    • Odihnă
    • Muncă
    • Mediu
    • Stil
    • Cultură
    Susține
    ZdGUST
    Gastronomie

    Chec cu cottage și fructe, de luat la pachet și mâncat la birou

    20/01/20252 Mins Read40
    Foto: foodieopedia.ro
    Share
    Telegram Facebook Twitter WhatsApp Email

    Un desert simplu, dar extrem de gustos, ar putea deveni rapid și preferatul tău: checul cu cottage cheese și fructe. Acest preparat combină savoarea cremoasă a brânzei de vaci cu dulceața naturală a fructelor, oferind o gustare sănătoasă și plină de energie. Acesta este perfect pentru o gustare de dimineață sau un desert ușor seara, fiind o alternativă sănătoasă la produsele de patiserie tradiționale. În plus, poate fi personalizat cu diverse fructe de sezon, adăugând un plus de savoare fiecărei porții.

    Ingrediente:

    • 200 g cottage cheese
    • 150 g zahăr
    • 3 ouă
    • 200 g făină
    • 1 plic praf de copt
    • 100 g unt topit
    • 100 g fructe (mere, fructe de pădure, banane, etc)
    • 1 linguriță esență de vanilie

    Mod de preparare:

    1. Într-un bol, se bate cottage cheese-ul cu zahărul și ouăle până devine o cremă fină.
    2. Se adaugă făina, praful de copt și esența de vanilie, amestecând până se omogenizează.
    3. Se încorporează untul topit și fructele tăiate mărunt, amestecând cu grijă.
    4. Se toarnă compoziția într-o formă de chec unsă și se coace în cuptorul preîncălzit la 180°C pentru aproximativ 40 de minute, până când checul este bine rumenit și trece testul cu scobitoarea.
    5. Se lasă să se răcească înainte de a fi servit.

    Rețetă preluată: G4food.ro.

    desert chec cu cotagge și furcte

    Articole asemănătoare

    RECOMANDATE 13/11/2025

    Când sforăitul ascunde o problemă de respirație: apneea în somn explicată de specialiști

    RECOMANDATE 13/11/2025

    (VIDEO) Renato Usatîi, profesor de engleză și franceză, provocat de jurnaliști să-și demonstreze talentul lingvistic

    RECOMANDATE 13/11/2025

    O femeie și-a donat o parte din ficat pentru a-și salva sora. Transplantul a fost efectuat la un spital din R. Moldova

    Populare în ultima lună
    Mesajul unui pompier care a participat la scoaterea fetiței de 13 ani din puțul ascensorului din hotelul Național
    08/11/202510.466 Views
    Proprietara tarabei de mere fără vânzător de pe traseul Chișinău – Criuleni, devenită virală, a fost purtătoarea de cuvânt a Partidului ȘOR. Familia ei deține o agropensiune modernă
    07/11/202510.326 Views
    (VIDEO) Premierul Munteanu la cină caritabilă, vicepreședinta Parlamentului servește ca chelneriță: peste 1000 de copii vor primi ajutor
    06/11/20251.842 Views
    (VIDEO) Renato Usatîi, profesor de engleză și franceză, provocat de jurnaliști să-și demonstreze talentul lingvistic
    13/11/20251.252 Views
    Recomandate
    RECOMANDATE 13/11/20253 Mins Read27 Views

    Când sforăitul ascunde o problemă de respirație: apneea în somn explicată de specialiști

    Sforăitul poate părea doar o neplăcere nocturnă sau un motiv de glume, însă în unele…

    (VIDEO) Renato Usatîi, profesor de engleză și franceză, provocat de jurnaliști să-și demonstreze talentul lingvistic

    O femeie și-a donat o parte din ficat pentru a-și salva sora. Transplantul a fost efectuat la un spital din R. Moldova

    Contract de muncă sau contract de prestări servicii: care este diferența?

    Stay In Touch
    • Facebook
    • Twitter
    • Instagram
    • YouTube
    • TikTok
    • Telegram

    Abonează-te la actualizări

    Dacp vrei să obții ultimele noutăți, introdu adresa de email

    Despre noi

    ZdGust este un nou proiect jurnalistic al ZdG care vine ca o recompensă după porția de investigații și materiale despre corupție, justiție și drepturile omului. ZdGust este un proiect care vorbește și despre cealaltă fațetă a vieții: sănătate, mediu, etica muncii, gastronomie, timp liber și tot ce poate face omul ca să înfrumusețeze viața sa și a comunității fără a dăuna mediului înconjurător. 
    Prin acest proiect, echipa editorială dorește să creeze un spațiu unde frumusețea vieții cotidiene este celebrată și împărtășită într-un mod accesibil și captivant.

    Facebook X (Twitter) Instagram YouTube WhatsApp TikTok Telegram
    Recomandate

    Când sforăitul ascunde o problemă de respirație: apneea în somn explicată de specialiști

    (VIDEO) Renato Usatîi, profesor de engleză și franceză, provocat de jurnaliști să-și demonstreze talentul lingvistic

    O femeie și-a donat o parte din ficat pentru a-și salva sora. Transplantul a fost efectuat la un spital din R. Moldova

    Cele mai populare

    Mesajul unui pompier care a participat la scoaterea fetiței de 13 ani din puțul ascensorului din hotelul Național

    Proprietara tarabei de mere fără vânzător de pe traseul Chișinău – Criuleni, devenită virală, a fost purtătoarea de cuvânt a Partidului ȘOR. Familia ei deține o agropensiune modernă

    (VIDEO) Premierul Munteanu la cină caritabilă, vicepreședinta Parlamentului servește ca chelneriță: peste 1000 de copii vor primi ajutor

    © 2025 Un proiect Ziarul de Gardă. 
    • Home
    • RECOMANDATE
    • Ziarul de Gardă

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.